održan prijem

Foto - Ovo su najuspješniji odgojno-obrazovni djelatnici varaždinskih osnovnih škola

Objavljeno: 21.10.2022. 12:00

Zadnja izmjena: 21.10.2022. 12:00

Danas je održan prijem za osmero najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika varaždinskih osnovnih škola koji su za svoj rad primili priznanje Ministarstva znanosti i obrazovanja povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada 2022. godine. 

Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika na temelju Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih djelatnika izabralo je ukupno 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022., među kojima je osmero iz Varaždina. Nagrađeni odgojno-obrazovni djelatnici, nastavnici i učitelji iz Varaždina su: Zoran Hercigonja, Željka Hutinski, Ljiljana Inkret-Martinčević, Ivica Kolarić, Tea Pavičić-Zajec, Tamara Ređep, Rosana Štrocinger i Sonja Tušek-Podobnik.

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković i pročelnica Danijela Vusić čestitali su nagrađenima na dobivenom priznanju od strane Ministarstva te im zahvalili što svojim znanjem, trudom i zalaganjem svakodnevno rade na unapređenju rada škola i odgojno-obrazovnog sustava.

- Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas održali prijem za osam učiteljica i učitelja iz varaždinskih osnovnih škola koji su nagrađeni od strane Ministarstva. Ovo je dokaz kako i Varaždin ima učiteljice i učitelje koji su najbolji i koji potiču izvrsnost i kod svojih učenika kroz različite segmente odgoja i obrazovanja kako bi naša djeca bila što uspješnija u ovom natjecateljskom društvu u kojem živimo. Potrebno je isticati upravo ovakve pozitivne vijesti i ne dozvoliti da nas negativne preplave i zaustave - rekao je Marković.

Komentari