sklopljeni ugovor

FOTO: Poslovni partneri Mercedes Benza uskoro u Varaždinu, evo kako će izgledati zgrada

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.10.2020. 10:17

Zadnja izmjena: 19.10.2020. 10:23

Projektantska tvrtka IPC-inženjering d.o.o. dostavila je Gradu Varaždinu 3D prikaze nove poslovne zgrade koja će biti izgrađena u Gospodarskoj zoni Brezje. 

Podsjetimo, Grad Varaždin sklopio je Ugovor o kupoprodaji 7,5 tisuća kvadratnih metara zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje s TD Adimo iz Zagreba, članicom poslovne grupacije Emil Frey, a donosimo vam fotografije kako bi njihova zgrada trebala izgledati.  Zgrada je nZEB standarda energetskog razreda A, odnosno A+. Za grijanje i hlađenje zgrada će koristiti obnovljive izvore energije preko dizalice topline voda - voda. Neto površina zgrade je 1.680 m2.

<< Poslovni partneri Mercedes-Benza kupuju zemljište u Brezju - zapošljavat će inženjere

- Brezje počinjemo pretvarati u jednu od najvećih gospodarskih, industrijskih i informatičkih zona u regiji. Nakon dvije tvrtke koje su u protekle tri godine već počele investicije, sklapanjem ovog posla počinjemo ostvarivati svoja obećanja. Interes investitora za Brezje je velik pa ćemo i dalje nastaviti sa stavljanjem na raspolaganje i prodajom zemljišta čime ostvarujemo naše planove pretvaranja Brezja u regionalno najveću gospodarsku zonu s pretežito informatičkim tvrtkama - rekao je gradonačelnik Čehok. 

 

Komentari