Priznanja rotarijanaca

Foto - Rotary Club Varaždin nagradio 24 najizvrsnijih učenika i studenata na području Županije 

Objavljeno: 17.06.2024. 20:11

Zadnja izmjena: 17.06.2024. 20:11

Foto: Lidija Filipović

Rotary Club Varaždin dodijelio je danas na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike (FOI) nagrade za izvrsnost "Prof. dr. sc. Franjo Ruža" 24 srednjoškolaca i studenata iz Varaždinske županije za izuzetne rezulate ostvarene u 2023/24. godini, i to 5 studenata i 19 učenika.

Predsjednik Rotary Cluba Varaždin Igor Čolaković istaknuo je tom prigodom kako je nagrada za izvrsnost Rotary Cluba Varaždin ustanovljena prije 20 godina na inicijativu profesora Fakulteta organizacije i informatike, pokojnih profesora Franje Ruže i Franje Šulaka, nagradu je potom dugo godina vodio profesor Božo Kliček, a danas je vode Miroslav Benko i Neven Vrček. 

- Kroz tih 20 godina Rotary Club Varaždin nagradio je više od 600 mladih i nadarenih ljudi, za što je ukupno isplaćeno više od 80.000 eura - istaknuo je Čolaković te dodao da nagrađuju naizvrsnije, jer je to najbolji zalog prosperiteta zajednice.

'Ulaganje u izvrsnost put je razvoja'

Dekanica FOI-ja Marina Klačmer Čalopa čestitala je nagrađenim učenicima i studentima na dodjeli, izrazivši uvjerenje da će upravo oni biti nositelji svih promjena koje nas čekaju u skoroj budućnosti.

- Ulaganje u znanje i izvrsnost, što su prepoznali u Rotary Clubu Varaždin upravo kroz ovu nagradu, ulaganje je u našu zajedničku budućnost, put razvoju, društvenom napretku i osobnoj ispunjenosti - istaknula je Klačmer. 

 

Komentari