ob varaždin

Foto - Svečano obilježeno pola stoljeća varaždinskog Odjela urologije

Objavljeno: 12.03.2022. 12:07

Zadnja izmjena: 12.03.2022. 12:07

Odjel urologije Opće bolnice Varaždin proslavio je u petak, svečanošću u baroknoj palači Sermage svoju 50. obljetnicu gdje su tom prigodom uručene zahvalnice djelatnicima odjela, bivšim i sadašnjim, zaslužnima za pozitivnu priču ove okrugle obljetnice.

Ravnatelj bolnice Damir Poljak pritom je zahvalio djelatnicima i kolegama. - Bez našeg vrhunskog tima stručnjaka danas ne bi obilježavali desetljeća i desetljeća rada, a taj rad nastavit će se i dalje. Trudit ćemo se da bude još i bolji i u skladu s najnovijim medicinskim trendovima, dostignućima i stalnom edukacijom. Imamo veliku podršku Varaždinske županije kao osnivača, koja će, siguran sam, u budućnosti biti još snažnija - rekao je.

Svečanosti je prisustvovao i župan Anđelko Stričak. - Uvijek i svugdje, bez obzira radi li se o ratnom stanju, o izazovima na sportskim terenima, prevagu čine ljudi. Tako je i u medicini. Danas dijagnostičke aparate i sve ostale više-manje imaju svi, ali samo izvrsni ljudi čine taj iskorak, a Opća bolnica Varaždin i odjel za urologiju sigurno to čine. Iz svog bogatog iskustva boravka u bolnici zaista mogu reći da je naša bolnica jedna od boljih, a ta zasluga pripada svim djelatnicima - rekao je Stričak.

Značajan jubilej

Zamjenik ravnatelja Marko Hlebar zahvalio je doajenima varaždinske urologije na cjeloživotnom trudu i edukaciji koju pružaju kolegama da bi Odjel urologije bio ovdje gdje je danas, a voditelj Odjela urologije Goran Benko dodao je kako mu je izuzetna čast što njegov odjel slavi ovakav značajan jubilej na kojeg su vrlo ponosni. Igor Tomašković, predsjednik hrvatskog urološkog društva rado je stigao u Varaždin na proslavu ovog veliko jubileja i čestitao dr. Benku i njegovim suradnicima.

Komentari