značajan uspjeh

Foto - U Gradu Varaždinu održan prijem za prvu ekipu NK Varaždin

Objavljeno: 28.05.2022. 12:43

Zadnja izmjena: 28.05.2022. 12:43

Foto: Luka Šalamun

U Gradskoj vijećnici u Varaždinu danas je bilo priređeno svečano primanje za prvu ekipu Nogometnog kluba Varaždin.

Igrače, trenere, stručni tim i vodstvo NK Varaždin koji su osigurali naslov prvaka druge lige, a time i povratak u elitni razred hrvatskog nogometa, u vijećnici su primili gradonačelnik Neven Bosilj i zamjenik Miroslav Marković koji su im čestitali na tom značajnom uspjehu. 

- Varaždin je grad kulture i sporta te imamo velike uspjehe na oba područja. Varaždin je pokazao da je slučajno ispao u Drugu ligu, ali odmah smo se uspjeli vratiti. Ostvarili su sve ciljeve koje su imali zacrtane za ovu godinu. Ovo je bila izuzetno uspješna sezona za NK Varaždin, a mi kao politika potrudit ćemo se da ostvarimo temelje da imamo stabilne prvoligaše - rekao je Bosilj.

Predsjednik kluba Dražen Vitez rekao je kako je ovo vrlo uspješna godina za klub. - Imamo potporu od Grada i ostalih, ali ovaj put koji smo si zacrtali, ta reorganizacija kluba, to je jedan od načina da stvorimo financijsku neovisnost te da možemo razvijati taj put još dvije, tri stepenice više. To je način da stvorimo uvjete za još bolji rad, da možemo nesmetano igrati Prvu ligu. Kao predsjednik neću više dopustiti da ispadnemo iz Prve lige - rekao je Vitez.

Komentari