Priopćenje za medije

Foto - Zajednica žena HDZ-a 'Katarina Zrinski' grada Varaždina održana panel raspravu o ovisnostima

Objavljeno: 24.11.2023. 11:19

Zadnja izmjena: 24.11.2023. 11:19

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Zajednica žena HDZ-a 'Katarina Zrinski' grada Varaždina je u palači Herzer organizirala panel raspravu pod nazivom 'Ispričaj mi svoju priču'.

Kako je naglasila glavna organizatorica događanja i predsjednica Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" grada Varaždina Sanja Tušek, panel rasprava bila je odlična prilika za otvorenu i inspirativnu razmjenu ideja i iskustava te životnih priča.

- Zajednica u svom radu pokušava detektirati probleme modernog društva. Jedan od tih problema je problem ovisnosti. Panel je organiziran s ciljem da osvijestimo javnost s kojim se problemima ovisnici susreću i kako sport može pomoći - rekla je Tušek.

Panel raspravu nije propustila ni predsjednica Zajednice žena HDZ-a 'Katarina Zrinski' Varaždinske županije Nadica Dreven Budinski, kao ni župan Varaždinske županije i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak

- Ovaj panel nadopuna je toga i pokazuje koliko nam je kao društvu stalo do običnog čovjeka, do rješavanja problema svakog pojedinca, ali i poruke svima onima koji se nađu čak i u velikim problemima poput raznih ovisnosti, da nisu sami - zaključio je Stričak.

Komentari