''VJEČNE MELODIJE

FOTO Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski proslavila 20.rođendan- evo tko je sve došao u HNK

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.11.2018. 08:30

Zadnja izmjena: 22.11.2018. 09:31

Foto: Viktor Hranić

Povodom 20. obljetnice osnutka Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Varaždinske županije i Grada Varaždina jučer je na Velikoj sceni varaždinskog HNK-a održan humanitarni koncert pod nazivom „Vječne melodije“.

Pozdravljajući gošće i goste na svečanosti u varaždinskom kazalištu, predsjednica županijske Zajednice žena Nadica Dreven Budinski naglasila je da je HDZ najjača stranka otkad je osnovana Zajednica žena „Katarina Zrinski“ i žene imaju mjesto u stranci kao što imaju u obitelji i društvu.

- Zahvaljujem svima koji nas podržavaju i prate u našem radu. A najveće hvala ide dragim „Katarinama“ diljem cijele županije na svim njihovim prilozima, dobrovoljnim akcijama i svemu onome što su odradile da ovo danas bude naš dan - kazala je Dreven Budinski te podsjetila da već pet godina organiziraju dan Katarine Zrinske.

Uz brojne zastupnice i zastupnike u Hrvatskom saboru te druge dužnosnike, na svečanosti u Varaždinu bila je i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Nada Murganić.

Koncert vječnih melodija u varaždinskom kazalištu izveli su solisti Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija i Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Uz Orkestar Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija s dirigentom Krešimirom Batinićem nastupili su sopranistice Zorica Antonić i Sandra Bagarić, glumac Dražen Bratulić te tenori Stjepan Franetović i Đani Stipaničev. U programu su sudjelovali i članovi Udruge „Potkalnički plemenitaši“, a program je vodila Vanda Vinter.

 

Komentari