promocija varaždina

Foto - "Garantirano 'z Varaždina" na zagrebačkom Europskom trgu

Objavljeno: 20.10.2022. 12:36

Zadnja izmjena: 20.10.2022. 13:01

U četvrtak 20. i petak 21. studenog 2022. zagrebački Europski trg nakratko postaje „varaždinski“.

U organizaciji Varaždinske županije tamo se po treći puta održava manifestacija „Garantirano z Varaždinske županije“ kojoj je cilj promocija cijele varaždinske regije kao turističke destinacije i njezine autohtone ponude zdravih i autentičnih prehrambenih i drugih domaćih proizvoda po kojoj je poznata.

Zagrepčanima, ali i brojnim turistima koji borave u Zagrebu na brojnim štandovima i mini događanjima predstavlja se kulturni, povijesni, turistički i enogastronomski identitet Varaždinske županije. Pedesetak OPG-ova, obrtnika, domaćih radinosti, tvrtki i pojedinaca posjetiteljima nudi brojne izvorne proizvode varaždinskog kraja uz poseban naglasak na zdrave u autentične namirnice koje je hrvatska gastronomska scena već prepoznala kao iznimno vrijedne.

Grad Varaždin poseban naglasak pritom stavlja na predstojeći Advent u Varaždinu, a na Europskom trgu prolaznike i posjetitelje zabavlja i glazba iz posebno adventski brendirane Glazbene kamperice, uz još nekoliko blagdanskih iznenađenja, od kojih je najveće ono u crvenom odijelu s bijelom bradom.

Komentari