DO KRAJA TJEDNA

Gibonni, Hladno pivo, Damir Urban & 4 - evo što nas očekuje u zadnjim danima Špancirfesta

Špancirfest se polako bliži kraju, a do kraja tjedna špancirere očekuju brojni zanimljivi događaji...
Objavljeno: 26.08.2021. 08:50

Zadnja izmjena: 26.08.2021. 12:35

Foto: Arhiva

Ovogodišnji se Špancirfest polako bliži kraju, a sve do kraja ove nedjelje špancirere očekuje još mnoštvo zanimljivih događaja te bogat zabavni program namijenjen svim uzrastima. Što nas sve očekuje od danas pa do nedjelje na festivalu dobrih emocija, pgoledajte u nastavku...

Danas na velikoj pozornici u 21 sat nastupa Gibonni, dok od 20:30 sati traje predstava "Kako misliš mene nema?" kod Vile Bedeković. U sklopu uličnog programa nastupa Cigo One Man Band i Moonlight Invasions, a od glazbenog programa nastupaju Heroji ulica, Sunset zona, Soul Ting te P4CHELLA: Eurosong Tribute Dance Show. Uz sve to, i najmlađi će se zabaviti uz Vindiland i brojne radionice poput No work, just play.

Sutra, u petak, na velikoj pozornici publiku će zabavljati hitovi Hladno pivo, a od ostalog glazbenog programa tu su Glazbeno Korzo, Heroji ulica, Svemirko, Pepi Jogarde, Dram i Lady Shaka. Ulični performeri koji obogaćuju program ovog petka su Teatro Pavana-Struzzi te Matko Abramić - "reci riječ...". Za djecu je organiziran Vindiland te No work, just play. Kreativci će u Kvartu- P4 organizirati radionicu i izložbu, a u Parku kreative za djecu je organiziran Laboratorij života/Loft.

Ove subote središnji događaj je koncert Jonathana na glavnoj pozornici, zatim koncert Damira Urbana & 4 na pozornici kod Vile Bedeković, a ostali glazbeni program uključuje DJ Sin, Sunset zonu, People Power Partnership, Johnatana, Buntai te Bore Balboa. Na ulicama grada publiku će zabavljati Teatro Pavana-Struzzi, Martinius - Stiltbike, Residual Gurus i Matko Abramić - "reci riječ...". Od programa za djecu tu je Vindiland, Tinker Labs, Sveigralište, DJ Crew Parka kreative te dramska radionica KD Pinkleci.

Posljednjeg dana Špancirfesta, ove nedjelje, špancireri mogu uživati u hitovima Josipe Lisac kod Vile Bedeković ili na koncertu Psihomodo Pop-a na glavnoj pozornici kod Starog grada. U sklopu glazbenog programa nastupit će "Tri u plesu", Sunset zona, Spotefaj kao i projekcija filma "Povjerenje" u Kvartu-P4. Residual Gurus, Teatro Pavana-Struzzi i Las Cavaleras ove su nedjelje zaduženi za zabavljanje publike na ulicama grada, dok je za najmlađe organiziran Tinker Labs, Sveigralište i Vindiland. Također, Damir Martinović i Ivanka Mazurkijević, odnosno Mr. Lee & IvaneSky mališane će zabavljati koncertom i interaktivnim tulumom "Kišni razdraganci". 

Komentari