GRAD LEPOGLAVA

Građani se protiv covid-19 mogu cijepiti i u ljekarni u Lepoglavi

Objavljeno: 30.09.2021. 13:55

Zadnja izmjena: 30.09.2021. 13:55

Foto: Arhiva

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo, na području Lepoglave cijepljeno je 36 % građana, što je jedan od nižih postotaka cijepljenih na području neke od JLS-a u županiji.

Nezadovoljstvo tako malim postotkom cijepljenih iskazano je na sastanku Stožera civilne zaštite Grada Lepoglave s kojeg je građanima upućen poziv da se cijepe. Cijepiti se, kao i do sad, mogu u ordinacijama opće prakse, u županijskim zavodima za javno zdravstvo i na punktovima za masovno cijepljenje u organizaciji županijskih zavoda za javno zdravstvo i domova zdravlja. Odnedavno je cijepljenje moguće i u ljekarnama. Tako se zainteresirani za cijepljenje u Lepoglavi mogu cijepiti i u Ljekarni Lidije Žulić.

Zainteresirani za cijepljenje u Ljekarni Lidije Žulić najprije se trebaju prijaviti za cijepljenje što mogu učiniti pozivom na telefonski broj ljekarne - 791 047. Tom će im prigodom biti određen termin kad će biti cijepljeni te će dobiti sve dodatne informacije o cijepljenju. Na raspolaganju građanima su cjepiva svih proizvođača

Komentari