lijepa donacija

Požgaj Grupa iz Velikog Bukovca donira pet drvenih kuća obiteljima stradalima u potresu

Požgaj grupa koja sjedište ima u Velikom Bukovcu pokrenula je donatorsku akciju "5 kuća za 5 obitelji", kojom želi pomoći žrtvama potresa. U suradnji s partnerskim institucijama, donirat će pet drvenih kuća pet obitelji kojima su kuće srušene.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.01.2021. 08:35

Zadnja izmjena: 14.01.2021. 08:37

Požgaj grupa koja sjedište ima u Velikom Bukovcu pokrenula je donatorsku akciju "5 kuća za 5 obitelji", kojom želi pomoći žrtvama potresa. U suradnji s partnerskim institucijama, donirat će pet drvenih kuća obiteljima kojima su kuće srušene.

- Riječ je o prizemnicama površine 50,75 kvadrata s krovištem, potrebnim instalacijama i podnim oblogama, koje ćemo opremiti i osnovnim namještajem. Uz pomoć drugih zainteresiranih donatora, za kuće je potrebno osigurati betonski temelj te ih opremiti dodatnim namještajem, prije svega kuhinju i kupaonicu - rekao je Nikola Požgaj za jutarnji, dodajući kako su time htjeli dati doprinos za očuvanjem revitalizacije kraja koji je pogođen višom silom.

Inače, drvene kuće Azelija primjer su visokokvalitetnih montažnih objekata od prirodnog materijala, čije su prednosti brza suha gradnja te vanjski izgled, kojim se potpuno uklapaju u ambijent kraja u koji se montiraju, posebno u ovom slučaju dijelova Sisačko-moslavačke županije.

Komentari