izbor ljepote

Helena Bedeković jedna je od kandidatkinja za izbor 'Miss Beauty'

Objavljeno: 03.06.2022. 18:38

Zadnja izmjena: 03.06.2022. 18:38

Upoznajte još jednu od kandidatkinja za izbor Miss Beauty koji će se održati 11. lipnja 2022. godine u Glazbenoj školi Varaždin.

Zovem se Helena Bedeković, dolazim iz  Turčina. Imam 17 godina i učenica sam Gospodarske škole Varaždin, smjera ekonomist. Slobodno vrijeme provodim s prijateljicama.Volim odbojku i pjevanje. Smatram se zabavnom osobom i uvijek sam spremna pomoći drugima. Ovaj izbor smatram jednim lijepim iskustvom i drago mi je što imam priliku sudjelovati u njemu.

Za predivan i zdrav izgled kože i tijela pobrinuo se beauty salon N.Y.C.E. na adresi Ivana Kukuljevića 35, koji vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine, doktorandica nutricionizma te specijalizantica na studiju dermatofarmacije i kozmetologije. Centar nudi estetske i kozmetičke tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom. Sa sigurnim i provjerenim rezultatima, uz garantiran individualni pristup možete obaviti lifting lica i drugih dijelova tijela, smanjiti ili ukloniti bore, strije, celulit, višak masnog tkiva, ali i dobiti uvid u cjelokupno stanje organizma.

Komentari