skupština žns

Horvatićevu kandidaturu podržalo čak 60 nogometnih klubova

Objavljeno: 03.08.2021. 13:30

Zadnja izmjena: 03.08.2021. 13:42

Foto: Arhiva

Kandidaturu Nenada Horvatića za novi mandat na čelu Županijskog nogometnog saveza podržalo je čak 60 od ukupno 63 nogometna kluba, što je ujedno triput  veća podrška od minimalno potrebnog 21 potpisa podrške.

Horvatić je nedavno ponovno izabran i u Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, a vjeruje i u vlastiti reizbor na mjesto predsjednika Komisije HNS-a za sportsku infrastrukturu na razini cijele Hrvatske.

- Važno je sjediti za stolom za kojim se donose najvažnije odluke, poput one o izborniku ili o financijskim planovima. Dokaz je to da je rad ŽNS Varaždin i mene osobno prepoznat – riječi su kojima je komentirao svoj reizbor.

Na mjesto predsjednika ŽNS Varaždin Horvatić je došao 2011. godine, nakon turbuletnog razdoblja na lokalnoj nogometnoj sceni, zbog čega mu se pripisuje zasluga za stabilizaciju sustava i usmjerenost ka investicijama.

Više o svemu, kao i o budućim planovima, kako doznajemo u ŽNS, bit će rečeno prilikom Skupštine ŽNS Varaždin, koja će se održati u srijedu 18. kolovoza.

Infrastrukturna ulaganja 2019.

U godini prije izbijanja epidemije, 2019., u nogometnu infrastrukturu na području županije uloženo je 4,2 milijuna kuna (najviše dosad), a najavljena je i investicija u hibridni travnjak NK Varaždin koja se upravo realizira.

Pomoć klubovima 2020.

Pandemijska, 2020. godina, uslijed izvanrednih okolnosti bila je obilježena pomoći klubovima: oslobađanjem plaćanja članarina, pomoći u plaćanju službenih osoba, i t.sl., u svrhu čega je ŽNS Varaždin ukupno izdvojio oko 200.000 kuna.

Komentari