hrvatski nogometni savez

Horvatiću novi mandat na čelu Komisije za sportsku infrastrukturu na razini cijele države

Objavljeno: 25.08.2021. 16:18

Zadnja izmjena: 25.08.2021. 16:36

Foto: Hrvatski nogometni savez

U Zaboku je, u dvorcu Gjalski održana 2. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj je Nenad Horvatić, predsjednik ŽNS Varaždin, ponovno izabran na mjesto predsjednika HNS-ove nacionalne Komisije za sportsku infrastrukturu.

  • eTV i Foto - Horvatiću jednoglasno novi mandat, evo kako je bilo na Izbornoj skupštini, više ovdje.

Riječ je o središnjem investicijskom tijelu Hrvatskog nogometnog saveza, od kojeg je Županijski nogometni savez imao brojne benefite u proteklom mandatnom razdoblju, za vrijeme kojeg je u županijsku nogometnu infrastrukturu ukupno uloženo 4,2 milijuna kuna, a NK Varaždin dobio je umjetnu travu na pomoćnom terenu i hibridni travnjak koji se upravo postavlja na glavnom.

  • eTV - Veliki izvještaj iz Kuće nogometa: Kustić predsjednik, Horvatiću novi mandat, više ovdje.

- Kao što sam više puta isticao, važno je sjediti za stolom za kojim se odlučuje, dakle kako u Izvršnom odboru tako i u Komisiji za sportsku infrastrukturu. Jedan od naših glavnih ciljeva jest onih često spominjanih 105 novih velikonogometnih terena u Hrvatskoj, od čega u Varaždinskoj županiji moramo izgraditi još četiri - riječi su kojima je Horvatić komentirao svoj ponovno izbor.

Županijski nogometni savez nedavno je objavio i video spot u kojem se navode infrastrukturne investicije, a može se pogledati ovdje:

 

Komentari