poziv za građane

I danas na cijepnom punktu u dvorani Gospodarske škole cijepljenje moguće bez prethodne najave

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.05.2021. 10:55

Zadnja izmjena: 12.05.2021. 10:55

I na današnjem punktu za organizirano masovnije cijepljenje u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu građani će se moći cijepiti bez prethodne najave i to do 17:30 sati, te se pozivaju građani da iskoriste ove priliku.

Na raspolaganju će biti cjepivo Astra-Zenece, a osobe koje dolaze na cijepljenje podsjećamo da je moguće koristiti slobodna parkirna mjesta u podzemnoj garaži obližnjeg trgovačkog centra.

U nastavku tjedna biti će organizirana još dva punkta za masovnije cijepljenje građana, a dodatno je u planu i masovnije cijepljenje zaposlenika u tvrtkama. Na te punktove građani su već naručeni prema fiksnom, unaprijed komuniciranom rasporedu, pa se tijekom tih dana neće primati osobe koje nisu upisane u sustav.

U Varaždinskoj županiji do sada je najmanje jednom dozom cijepljeno 43.757 građana, što je 31,5% stanovništva starijeg od 16 godina. Kako bi što brže postigli visoku razinu procijepljenosti, pozivamo sve građane da što prije iskažu svoj interes za cijepljenjem i to primarno putem prijave na platformu cijepise.zdravlje.hr .

Zavod za javno zdravstvo redovito šalje pozive osobama prijavljenima putem navedene platforme, tako da je za očekivati da će i novoprijavljeni ubrzo primiti poziv na cijepljenje. Važno je samo da redovito pratite e-poštu koji ste naveli prilikom prijave, jer se ponuđeni termin mora potvrditi unutar 24 sata. U slučaju da termin nije bio potvrđen, iskazani interes se ne briše nego se novi poziv šalje nakon što se pozovu svi ostali prijavljeni putem platforme. Već od prošlog tjedna pozivi se šalju svim skupinama građana.

Komentari