AKTUALNI RADOVI

Foto - Čehok obišao novo dječje igralište i radove na biciklističkoj stazi u Gornjem Kučanu

Objavljeno: 12.05.2021. 11:28

Zadnja izmjena: 12.05.2021. 12:04

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je obišao novouređeno dječje igralište u varaždinskoj Ulici Vilka Novaka i radove na biciklističkoj stazi u Gornjem Kučanu.

Tom je prilikom gradonačelnik izjavio kako je to igralište bilo dorađeno prije pet godina, no sad je dodan i tzv. zip line. - Nastojimo prilagoditi grad prvenstveno našim najmlađima, ali i građanima svih uzrasta s obzirom na njihove potrebe. Postavljeno je i dječje igralište u Graberju, a idući tjedan kreće postavljanje prvog dječjeg igrališta u Brezju. Tamo je isto tako postavljen i kiosk za taj dio grada. U ovome trenutku radimo komunalnu infrastrukturu, parkirališta i prometnice na ukupno četiri mjesta. - rekao je Čehok. 

Također, gradonačelnik je obišao i aktualne radove na biciklističkoj stazi u Gornjem Kučanu. - Sada smo već u završnoj fazi radova, a važnost ovog projekta je velika. Ovo je vrlo prometna cesta, a ovime ćemo omogućiti građanima da sudjeluju u prometu na sigurniji način nego što je to bilo do sada. - izjavio je gradonačelnik.

 

 

Komentari