priopćenje iz FOI-a

Ispred zgrade FOI 2 ipak se neće naplaćivati parking

Iz Fakulteta organizacije i informatike poručuju kako se parking neće naplaćivati, no kroz određeno vrijeme će u potpunosti biti namijenjen njihovim studentima i zaposlenicima...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.01.2021. 09:48

Zadnja izmjena: 23.01.2021. 10:20

Nakon što smo objavili informaciju kako će parkiralište kod FOI-a 2 biti stavljeno pod naplatu, priopćenjem za medije oglasio se i sam Fakultet organizacije i informatike, a kako poručuju, parking se ipak neće naplaćivati. 

Prvotna inicijativa je bila da FOI da na upravljanje parking ovlaštenom trgovačkom društvu kako bi ga održavao za potrebe zaposlenika i studenata FOI-ja za koje bi bio rezerviran veći broj parkirnih mjesta iz razloga što FOI svojim sredstvima više nije mogao održavati parkiralište. - Ugovor je bio potpisan, ali bez naknade za FOI, s obzirom da smo obrazovna institucija i u našoj djelatnosti nije ostvarenje profita iz komercijalne djelatnosti poput naplate parkinga - pišu iz FOI-a te dodaju kako je ugovor s ovlaštenim trgovačkim društvom u međuvremenu raskinut s obzirom na trenutačnu situaciju s parkingom u Gradu Varaždinu u kojem gotovo da nema besplatnih parkirnih mjesta za Varaždinke i Varaždince.

 - Međutim, ono što napominjemo je da će parking kroz određeno vrijeme u potpunosti biti namijenjen našim studentima i zaposlenicima s obzirom na radove na Vili Oršić, njeno stavljanje u funkciju kao i daljnji razvoj Fakulteta te inicijative Sveučilišnog Kampusa Varaždin – faze II', piše u priopćenju Fakulteta organizacije i informatike.

Komentari