živnule investicije

Vozite se istočnom obilaznicom i pitate što se to gradi - saznali smo za vas

Uz istočnu obilazinicu ili u njezinoj neposrednoj blizini već su u tijeku neke investitcije. Ako se pitate što se to točno radi - za vas smo saznali o čemu je riječ:

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.03.2019. 08:45

Zadnja izmjena: 04.03.2019. 09:48

Foto: Viktor Hranić

Gradonačelnik Ivan Čehok prije otprilike mjesec dana na konferenciji za medije rekao je kako bi gospodarska zona Brezje kroz dvije godine trebala bi biti potpuno prometno, komunikacijski i komunalno spremna za sve nove investitore.

Tako će Grad Varaždin od Europske unije dobiti skoro 10 milijuna kuna za izgradnju prometnice i odvodnje, a prema riječima gradonačelnika, servisna cesta zapravo znači i konačno micanje bala za koje se upravo ovih dana rješavaju, uvjereni su glavni akteri - ključni "papirnati" uvjeti. Međutim, uz istočnu obilazinicu ili u njezinoj neposrednoj blizini već su u tijeku neke investitcije. Ako se pitate što se to točno radi - za vas smo saznali o čemu je riječ:

Nasuprot Lidla direktor poduzeća Ozone plus Marjan Cestar investirao je u poslovnu zgradu u koju će se smjestiti Generali osiguranje, City Connect, Terralog te Ozone plus.

Kod Luminija se gradi nova benzinska postaja, a investitor je APIOS OMW brand partner. Prema neslužbenim informacijama, uz crpku bi se trebao nalaziti i restoran.

Tvrtka Solvis gradi proizvodno-skladišnu halu firme Farmex koja bi se trebala prostirati na više od 2.000 kvadrata.

​​​​​

Veterinarska stanica Varaždin nedavno je postala vlasnikom farmi bivše Varaždinke u Cestici i Varaždinu (Brezju), a u nedjeljom intervjuu Josip Križanić nam je otkrio nam je kako im je cilj u godini - dvije te farme obnoviti...

Komentari