nagrađeni od Ministarstva

IZNIMAN USPJEH Prva gimnazija je škola s najviše nagrađenih odgojno-obrazovnih djelatnika u Hrvatskoj

Objavljeno: 06.10.2019. 17:06

Zadnja izmjena: 06.10.2019. 17:06

Jučer je povodom Dana učitelja Ministarstvo obrazovanja nagradilo 510 odgojno-obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj, a među njima je bilo čak devet djelatnika Prve gimnazije Varaždin.

Time je Prva gimnazija Varaždin postala i škola s najviše nagrađenih najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj. Za svoj rad tijekom školske godine 2018./2019. i mnogobrojne projekte,  aktivnosti i istraživanja, nagrade su primili Anamarija Melnjak, profesorica biologije i kemije, Marko Šafran, profesor biologije, Martina Vidović, profesorica biologije, Lidija Klampfl, profesorica biologije i kemije, Ivana Žnidarić Kajić, profesorica sociologije i  politike i gospodarstva, Petra Svetec, profesorica etike, Krunoslav Rukelj, profesor geografije, Bojan Banić, profesor informatike i Janja Banić, ravnateljica.

- Ovo je veliko priznanje za školu, ali ujedno i velika motivacija za još kvalitetniji rad u svim područjima, s obzirom da Prva gimnazija Varaždin uvijek nastoji svojim učenicima pružiti kvalitetno obrazovanje, pripremiti ih za daljnji život, ali i potaknuti ih da  postanu aktivni građani svoje zajednice - poručili su iz Prve gimnazije.

Komentari