Kako je Varteks objavio na svojim službenim stranicama, Martina Vrdoljak Ranilović postala je nova kreativna direktorica. Kako pišu, Vrdoljak Ranilović jedno je od najzvučnijih imena domaće modne scene, poznatog dizajnerskog potpisa koji se, u dva desetljeća dugoj suradnji s Natašom Mihaljčišin, ogledao ponajviše kroz kultno hrvatsko modno ime I-GLE.

Tim povodom Martina Vrdoljak Ranilović je izjavila: - Prelazak u Varteks me iznimno raduje jer je riječ o imenu koje je za Hrvatsku modnu industriju desetljećima bilo pojam kvalitetne domaće izrade i dobrog, klasičnog dizajna. U okolnostima u kojima su gotovo sve druge hrvatske modne kuće dočekale neslavan kraj, gdje je propala gotovo čitava domaća tekstilna industrija, od iznimne je važnosti revitalizacija ovako bitnog, velikog brenda, i poćašćena sam što ću raditi na tako izazovnom projektu - rekla je Vrdoljak Ranilović.

Nenad Bakić, predsjednik uprave Varteksa rekao je kako dolaskom Martine Vrdoljak Ranilović Varteks dobiva veliko kreativno pojačanje te kako kreću k osvježenju i osuvremenjivanju dizajna. - Vjerujemo da će Martinino vodstvo, s obzirom na njenu dosadašnju karijeru, utemeljenu na vjerodostojnosti u pristupu modi kao fenomenu, beskompromisnosti u smislu dizajna i inzistiranju na istinskim vrijednostima – originalnosti i kvaliteti, tome značajno doprinijeti - rekao je Bakić.

Ključne riječi: direktorica, dizajnerica, Varteks, varteks,

Komentari

05.02.2019. 08:32h Zadnja izmjena: 05.02.2019. 08:35