vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u nastavku tjedna nakon jučerašnje kiše i ponešto snijega

Objavljeno: 17.04.2024. 09:48

Zadnja izmjena: 17.04.2024. 09:49

Foto: Arhiva

Nakon što je jučer stigla najavljivana promjena vremena, u nastavku tjedna očekuju nas, prema najavama Državnog hidrometeorološkog zavoda, nešto mirniji i hladniji dani.

Danas će biti pretežno oblačno uz poneku zraku sunca s dnevnim maksimalcem od 12 stupnja Celzijeva. U večernjim satima u nekim predjelima županije očekuje se i slaba do umjerena kiša. Sutra nas očekuje slično vrijeme, temperature do 11 stupnja Celzijeva, ponešto sunca, ali kroz cijeli dan će biti oblačno. Petak će također proteći mirno kao i prethodna dva dana pa nas tako očekuje maksimalna dnevna temperatura od 12 stupnja Celzijeva.

Za vikend meteorolozi ponovno najavljuju kišu, i to u prijepodnevnim i kasnopopodnevnim satima u subotu. Kroz cijeli dan bit će oblačno, bez vjetra i uz maksimalnu dnevnu temperaturu od 13 stupnja Celzijeva. Nešto sunčanije bit će u na samom kraju tjedna, u nedjelju. Puhat će slab do umjeren južni vjetar, a dan će proteći uz malo sunčanih sati, ali i podosta oblaka. Maksimalna dnevna temperatura u nedjelju neće prelaziti 12 stupnja Celzijeva.

Komentari