Vremenska prognoza

Kako nas vrijeme očekuje u narednom tjednu? Evo što kažu meteorolozi

Objavljeno: 19.11.2023. 09:27

Zadnja izmjena: 19.11.2023. 09:27

Foto: Arhiva

Protekli tjedan bio je popraćen uz nekoliko izuzetno toplih dana, ali kako smo se bližili kraju tjedan bilo je sve hladnije. Slično vrijeme nas očekuje i u narednom tjednu.

Sutra nas očekuje izrazito toplo vrijeme, a sunce će biti vidljivo skoro cijeli dan. Temperatura će ići do čak 12 stupnja Celzijevih, a neće biti ni vjetra. Utorak će također proteći mirno i bez vjetra, no i bez sunca. Cijeli dan bit će pretežno oblačan, no bez kiše i uz maksimalnu dnevnu temperaturu od samo 9 stupnja Celzijevih. Za srijedu meteorolozi najavljuju umjereni do jak sjeverni vjetar koji će puhati kroz cijeli dan pa tako ni temperatura neće biti veća od 6 stupnja Celzijevih uz tek poneku zraku sunca u popodnevnim satima.

Jutro u četvrtak će biti izrazito hladno pa će tako biti zabilježena niža temperatura nego smo navikli i to čak od -3 stupnja Celzijevih. U ostatku dana bit će nešto toplije uz nešto malo sunca i maksimalac od samo 5 stupnja Celzijevih. Zadnji dan radnog tjedan isto će biti popraćen jutarnjim minusima, ali u popodnevnim satima temperatura će ići do čak 10 stupnja Celzijevih. Za naredni tjedan meteorolozi ne najavljuju kišu, no temperature će svejedno biti nešto niže i prikladnije za mjesec studeni.

Komentari