kreće izgradnja

Kerekesh Teatar dobio građevinsku dozvolu za Kulturni centar: Sutra zabijamo prvu lopatu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.12.2021. 13:48

Zadnja izmjena: 08.12.2021. 13:48

Kerekesh Teatar je na svojoj Facebook stranici objavio kako su dobili pravomoćnu građevinsku dozvolu za Kulturni centar Kereksh Teatra koji se planira graditi u Varaždinu.

Kulturni centar prostirat će se na 1200 m2, a imat će glavnu dvoranu s 444 sjedećih mjesta odnosno 1500 stajaćih mjesta i cabaret scenu od 100 sjedećih mjesta te ljetnu pozornicu koja će imati jednaki kapacitet dvorane za svaki program.

Od kazališnih, dramskih i filmskih programa Kerekesh Teatar će nastaviti s organizacijom Tjedna smijeha, Varaždinskih kazališnih večeri, a u planu je i rganizacija drugih kazališnih i zabavnih manifestacija poput Stand up večeri, radionica, te Festivala filma i filmske glazbe. Uz to, planira se organizacija folklornih i tamburaških festivala, plesnih natjecanja te likovnih radionica.

- Kerekesh Teatar i partnerska firma Keraktiv do sad su podmirili sve troškove dokumentacije radova u iznosu od 420.000,00 kuna. SUTRA ZABIJAMO PRVU LOPATU Hvala vam svima na podršci.- napisali su na Facebooku.

 

Komentari