dođite

Kerekeši stvaraju fotografiju stoljeća, evo kako i vi možete biti dio nje

Objavljeno: 23.02.2024. 08:21

Zadnja izmjena: 23.02.2024. 08:21

Foto: Facebook

Kerekesh Teatar poziva zainteresiranu publiku, glazbenike, umjetnike i sve ljude dobre volje da se pridruže u stvaranju povijesne fotografije stoljeća budućeg Kulturnog centra Kerekesh Teatra.

Ova fotografija snimat će se na lokaciji budućeg Kulturnog centra 28. veljače u 10 i 30 sati. 

- Svi prisutni ispunit će tlocrt budućeg Kulturnog Centra, a taj ćemo trenutak ovjekovječiti fotografijom uz pomoć drona. Ovaj događaj označit će službeni početak radova izgradnje Kulturnog centra. Bit će to prilika da zajedno proslavimo početak jednog novog poglavlja u kulturnom životu grada Varaždina - ističu iz Kerekesh Teatra.

Podsjetimo, Kerekesh Teatar pokrenuo je u listopadu 2023. godine crowdfunding kampanju za izgradnju Kulturnog centra u Varaždinu. U kampanju se do sada uključilo više od 1760 ljudi, a skupljeno je nešto više od milijun i 100 tisuća eura.

- Ovo je do sada najveća takva kampanja u povijesti Hrvatske, a ostat će otvorena sve do kraja radova izgradnje Kulturnog centra. Ukoliko još niste, a želite, kampanju možete podržati ovdje. S nestrpljenjem Vas očekujemo - dodaju iz Kerekesh Teatra. 

Komentari