komentar nakon odluke epidemiologa

SDP-ov Klapša odmah 'opleo' po Čehokovoj inicijativi: "Megalomanija, populizam... I što smo dobili?"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.04.2020. 16:03

Zadnja izmjena: 13.04.2020. 17:57

Kao što smo već izvijestili, epidemiološka djelatnost Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije nije prihvatila inicijativu da se Grad Varaždin spoji s još dva grada i 14 općina te da se tako građanima omogući kretanje bez propusnice.

Stožeru je, s druge strane, prihvatljiva inicijativa koju su predložile zajednice općina i gradova ivanečkog i ludbreškog kraja, što je na svojem Facebook profilu komentirao zamjenik načelnika Maruševca iz redova SDP-a, Mario Klapša.

- Zbog njihove nepromišljene, da ne kažem populističke odluke danas građanima nije omogućeno ionako jednim dijelom ograničeno kretanje po Varaždinskoj županiji. I, što smo dobili? Formiranje prevelike regije koja s epidemiološke strane nije prihvatljiva, što nam je danas potvrdila i struka - napisao je na svojem Facebook profilu Klapša, dodajući kako smatra da su "neki političari" pokušali skupljati bodove. Klapša nigdje izrekom nije spomenuo gradonačelnika Varaždina, ali nije nikakva tajna u kakvim su odnosima njegova i Čehokova nezavisna lista...