novosti

Maloprodajni park STOP SHOP dolazi u Ludbreg! - evo koje se nove trgovine otvaraju

Immofinanz nastavlja širenje svog brenda maloprodajnih parkova ''Stop shop''  za osam novih lokacija od kojih je jedna u Ludbregu. 

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.12.2020. 14:38

Zadnja izmjena: 23.12.2020. 14:40

Immofinanz nastavlja širenje svog brenda maloprodajnih parkova ''Stop shop''  za osam novih lokacija od kojih je jedna u Ludbregu. 

IMMOFINANZ je komercijalna tvrtka koja se bavi investiranjem i razvojem u području nekretnina, a kako su nam odgovorili na upit, kupili su maloprodajni park koji je otvoren 2019.godine, a koji uključuje trgovine Spar, Tedi, Bipu i Kik, a nove zakupce će imati u novom trgovačkom centru koji bi se trebao početi graditi. Među najvećim zakupcima, koji se također nalaze i u brojnim drugim STOP SHOP parkovima, nalaze se Spar, DM,, Deichmann, Intersport, Takko i KiK, a neke od spomenutih trgovina otvorit će se u Ludbregu. 

Immofinanz je na hrvatsko tržište ušao sa svojim STOP SHOP brendom krajem 2018. godine. Zajedno s novom lokacijom, i postojećim na lokacijama u Osijeku i Valpovu, tvrtka će u Hrvatskoj imati tri STOP SHOP-a s 16.400 kvadratnih metara, a budući projekti su u pripremi. Kako poručuju iz propćenja za medije, sve nove lokacije imaju atraktivnu kombinaciju zakupaca nudeći raznolike povoljne proizvode koji su posebno otporni na krizu.

 

 

Komentari