u Centru za kulturu Čakovec

Međimursko veleučilište - održana promocija stručnih prvostupnika i stručnih specijalista

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.01.2020. 09:16

Zadnja izmjena: 25.01.2020. 09:18

Novu 2020. godinu Međimursko veleučilište u Čakovcu započelo je u svečanom tonu, 11. promocijom stručnih prvostupnika i 8. promocijom stručnih specijalista, koje su održane 24. siječnja 2020. godine u Centru za kulturu Čakovec.

Bila je ovo jedna od najvećih promocija Veleučilišta s ukupno 175 promovenata i to 35 stručnih prvostupnika/ca inženjera/ki računarstva, 68 stručnih prvostupnika/ca ekonomije i 43 prvostupnika/ca inženjera/ki održivog razvoja te 29 stručnih specijalista/ica ekonomije.

Dekan Međimurskog veleučilišta doc.dr.sc. Igor Klopotan u uvodnom je govoru uputio pozdrave svim prisutnim promoventima, njihovim roditeljima, nastavnicima i uvaženim gostima te se im ujedno i zahvalio za njihov trud i napor. Osim navedenog, dekan je najavio i daljnje korake u razvoju Veleučilišta u znanstvenu ustanovu, što će doprinijeti kvaliteti studija koji se trenutno izvode, kao i studijima koji su u izradi.

Promocija je ujedno bila i prilika da se nagrade najbolji studenti, pa je tako ukupno nagrađeno 9 studenata i studentica, dok su vrhunskim sportašima i sportašicama uručene zahvalnice za njihov doprinos promociji Veleučilišta.

 

 

Komentari