svečani povod

Milanović danas (ponovno) u Varaždinu

Objavljeno: 13.06.2024. 18:13

Zadnja izmjena: 14.06.2024. 06:24

Dobrovoljno vatrogasno društvo Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu sutra i u subotu organizira različita događanja povodom obilježavanja 160. obljetnice rada, a svoj dolazak na sutrašnja događanja najavio je i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Naime, u 17 sati predsjednik Milanović posjetit će Dobrovoljno vatrogasno društvo Varaždin, a nakon toga u 17 i 30 sati sudjelovat će na obilježavanju 160. obljetnice Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“ i dobrovoljnog vatrogastva u Republici Hrvatskoj (Kapucinski trg). Na stranicama Ureda predsjednika RH stoji kako je predviđeno prigodno obraćanje Predsjednika Republike.

U to vrijeme organizira se svečani mimohod vatrogasaca i vozila, a u 18 sati održat će se vježba ‘Sigurnost 2024’. S početkom u 19 i 30 sati održat će se svečana sjednica Društva u HNK Varaždin. U hotelu Turist u subotu ujutro održat će se i svečana sjednica Hrvatske vatrogasne zajednice, a kroz cijeli dan na stadionu Sloboda održavat će se Memorijal Mirko Kolarić.

Komentari