konstituirajuća sjednica

Miroslav Marković novi načelnik Stožera civilne zaštite Grada Varaždina

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.06.2021. 13:55

Zadnja izmjena: 30.06.2021. 13:55

Održana je konstituirajuća sjednica novog saziva Stožera civilne zaštite Grada Varaždina, a gradonačelnik je načelnikom Stožera imenovao Miroslava Markovića.

Njegov će zamjenik biti Dražen Dretar, pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća.  - Želimo da mjera nema, da se vratimo normalnom životu i aktivnostima, svima nam nakon mjeseci zatvorenosti treba opuštanja i zabave. Kao odgovorni ljudi, bit ćemo spremni i stvorit ćemo uvjete da nema razlike među građanima i da se svi maksimalno zabave i opuste - izjavio je Marković.

Gradonačelnik je dodao kako su sredstva iz gradskog Poduzetničkog fonda potrošena tijekom prvih šest mjeseci, a ta ista sredstva nažalost nisu mogli koristiti oni kojima je posao najviše trpio – ugostitelji i slobodna zanimanja te nam je održavanje Špancir festa i iz tih razloga od velike važnosti.

Bio bih sretan da mjera od 1.kolovoza ne bude, ali vjerujem kako će Stožer i ako ih bude učiniti sve da se mjere što manje osjete – zaključio je gradonačelnik Bosilj.

 

 

Komentari