donosimo detalje

Mislite da ste natprosječno inteligentni? Mensa organizira testiranje u Varaždinu

Objavljeno: 03.06.2022. 08:40

Zadnja izmjena: 03.06.2022. 08:40

Hrvatska Mensa održava testiranje inteligencije u subotu, 11. lipnja, u Varaždinu. Testiranje će provesti ovlašteni Mensin psiholog, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svakog pristupnika u roku od nekoliko tjedana.

Svi koji ostvare rezultat bolji od 98 posto populacije, odnosno pripadaju u gornjih 2 posto po IQ, moći će se učlaniti u Mensu, koja u Hrvatskoj okuplja 1100 članova, a u svijetu oko 140 tisuća.

Testiranje inteligencije u Varaždinu održat će se na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) prvi puta nakon 3 godine. Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja. Prijava na testiranje moguća je putem webshopa Hrvatske Mense webshop.mensa.hr, gdje se može pronaći više informacija o samom testiranju. Uz druženja i putovanja, Hrvatska Mensa nudi članovima i niz pogodnosti. Ovim putem izdvajamo popust kod telekomunikacijskog operatora A1 Hrvatska te putovanja vlakom na svim relacijama unutar Hrvatske uz 50 posto popusta u suradnji s tvrtkom HŽ Putnički prijevoz.

Sve ostale informacije možete pronaći na službenoj stranici www.mensa.hr. Za više informacija slobodno se obratite na [email protected]

Komentari