reagirao i cvek

Cvek: ''Mladenović je želio biti direktor stadiona, a mi trebamo nekoga tko će raditi''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.12.2018. 18:03

Zadnja izmjena: 17.12.2018. 18:13

Foto: Arhiva

Gradski vijećnik Denis Mladenović danas je na aktualnom satu najprije demantirao da bi upravo on mogao postati direktor stadiona kojega je Grad Varaždin dao na upravljanje NK Varaždinu, a potom gradonačelnika pitao kako Grad misli riješiti potencijal sukob interesa vezan uz predsjednika NK Varaždina Stjepana Cveka.

<< Mladenović: ''Cvek će biti u sukobu interesa kad klub preuzme stadion" Čehok: "Ja sam za vrlo stroge tržišne odnose" >>

Naime, Cvek drži u najmu kafić ''Contra'' koji se nalazi u sklopu stadiona, a Mladenovića je zanimalo kome će Cvek plaćati najam kada klub preuzme upravljanje stadionom. Kontaktirali smo i predsjednika NK Varaždina koji nam je rekao kako mu nije jasno zašto Mladenović njega proziva kada on prima naknadu kao gradski vijećnik i plaću od Grada.- Zar to nije sukob interesa? - pita se Cvek i dodaje kako će na vrijeme reagirati što se kafića tiče i prilagoditi se zakonskim propisima.- Ako treba neću više biti predsjednik kluba - rekao nam je Cvek.

Osvrnuo se Cvek i na demantij Mladenovića da će postati direktor stadiona te tvrdi kako je Mladenovićeva želja bila da bude direktor, a ne njihova. - Nitko nije ni raspisivao natječaj za direktora jer ga stadion ni ne treba nego treba nekoga tko će raditi - rekao nam je Cvek za kraj. 

Komentari