tradicionalno

Mladež varaždinskog HDZ-a predala donaciju Udruzi za zaštitu životinja 'Spas'

Objavljeno: 19.01.2024. 18:14

Zadnja izmjena: 19.01.2024. 18:14

Mladež HDZ-a već tradicionalno u ovo doba godine vrijednom donacijom Udruzi za zaštitu životinja "SPAS" obraduje četveronožne ljubimce.

Donaciju se sastojala od hrane, deke, konzerve i ostalih potrepština, a ispred Mladeži HDZ-a uručili su ju potpredsjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednica Mladeži HDZ-a Općine Vinica, Melani Gavrić te Josip Pokorny, tajnik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina.

- Naša posvećenost podršci životinjama u nevolji odražava našu duboku humanost i želju za stvaranjem boljeg svijeta. Ova zajednička inicijativa pokazuje snagu solidarnosti i čini nas graditeljima pozitivnih promjena. Vodite se izrekom “Udomi ne kupuj” i svijet će biti bolje mjesto za sve – rekla je Gavrić.

Predsjednik varaždinskog gradskog HDZ-a, Josip Pokorny, rekao je kako se radi o tradicionalnoj akciji Mladeži HDZ-a.

- To je jedna od naših glavnih akcija jer želimo ukazati cijelom društvu i zajednici da je važno da se udomljuju životinje, a ne da se kupuju. Želimo pomoći svim životinjama koje su tu smještene te ujedno apelirati na sve koji imaju životinje da ih za vrijeme godišnjih odmora ne napuštaju, nego da odgovorno brinu za tu životinju – poručio je Pokorny.

Komentari