pročitajte ''ljubavnu''priču

MOJE LEPOGLAVSKO VJENČANJE Oženio se višestruki ubojica Srđan Mlađan

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.10.2019. 08:11

Zadnja izmjena: 24.10.2019. 08:16

Kako piše Jutarnji list, najpoznatiji hrvatski osuđenik, 38-godišnji Srđan Mlađan, oženio se u utorak u kaznionici u Lepoglavi. Brak je sklopio s 20-godišnjom Zagrepčankom Eliom Molnar, sve nakon višegodišnjeg dopisivanja.

Prema pisanju Jutarnjeg, u Mlađanovu slučaju kaznionica mu nije odobrila prostor i vrijeme nakon sklapanja braka, kao što to inače biva već mu je odobrena samo posjeta, a koliko je Mlađan sigurnosno rizičan zatvorenik svjedoči i činjenica da je dok mu je njegova bračna družica bila u posjeti cijelo vrijeme bio pod videonadzorom.

Jutarnji je nadalje izvijestio kako je mladenka u kaznionicu donijela i prstenje, a odobreno im je i nekoliko snimaka fotoaparatom. Ona je već ranije tražila da posjeti Mlađana u kaznionici, ali joj to nije odobreno iz sigurnosnih razloga. Međutim, kad je vjenčanje bilo u pitanju, to im u kaznionici nisu mogli uskratiti.

Mlađen iza sebe ima tri bešćutna ubojstva, otmicu, pljačku banke, a njegova mlada supruga tragičnu sudbinu - prije pet godina u prometnoj nesreći poginula joj je majka, a otac je ostavio kad je bila mala. 

 

Komentari