grozna priča

Monstrum ubio mačku kod igrališta u Biškupcu: ''Zalutali metak mogao je pogoditi nečije dijete''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.09.2019. 12:15

Zadnja izmjena: 20.09.2019. 12:19

Danas se priopćenjem za medije oglasio Predrag Čosić, predsjednik NK Mladosti, a vezano uz nedavni događaj koji se zbio neposredno uz nogometno igralište u Biškupcu.

Naime, kako objašnjava Čosić, već godinama je tužna praksa da ljudi ostavljaju male mačiće u šumarku koji se nalazi pokraj igrališta, a oni zatim dolaze do nogometnog kluba gdje ih djelatnici zbrinjavaju. No, prije nekoliko dana netko je iz zračne puške jakog kalibra ubio jednu mačku, a drugu ranio te joj smrskao bedranu kost te joj je na kraju amputirana noga.

I dok Čosić s jedne strane izražava zgražanje nad ovim činom i poručuje kako ovaj događaj nikoga u klubu nije ostavio ravnodušnim, s druge strane želi skrenuti pažnju na činjenicu da je zalutali metak mogao ozlijediti nečije dijete koje trenira na igralištu. - Ako su te mačke nekome smetale, u što sumnjam, taj ''heroj'', umjesto da je uzeo pušku, mogao je doći u klub i iznijeti problem da ga pokušamo zajednički riješiti ili je pak možda riječ o bolesnoj osobi koja svoje životne frustracije rješava iskaljava na nemoćnim životinjama - poručuju iz kluba i dodaju kako je cijeli slučaj prijavljen policiji. 

 

Komentari