Na aktualnom satu na današnjoj sjednici županijske skupštine, vijećnik Nenad Koščak pitao je župana Radimir Čačića detalje vezane uz obnovu vodotornja, ali i najavu izgradnje tropskog akvarija na vrhu zgrade.

''Možda je smiješno, ali je istinito'' - započeo je svoj odgovor župan Čačić i rekao kako novac za spomenuti projekt postoji, ali i kako se nada da će nešto novaca doći i iz europskih fondova. Kako je rekao Čačić, za otprilike pet mjeseci će se završiti obnova zgrade, a nakon toga ulazi se u novi projekt izgradnje akvarija. - To su bili rezervoari za vodu i u tim rezervoarima za vodu će se napraviti akvarij i to će biti na razini onoga što nema cijela Hrvatska, ali i regija - najavio je župan na današnjoj sjednici.

Podsjetimo, prilikom obilaska radova na energetskoj obnovi zgrade Vodotornja župan je najavio kako su za akvarij su već izrađeni idejni projekti. - U sljedeće dvije godine maknut ćemo ostatak antena koje se nalaze na krovu Vodotornja i uredit će se terasa do koje će voditi vanjski stakleni lift. Na 10. i 11. katu zgrade urediti će se tropski akvarij - rekao je tada župan. 

 

Komentari

18.02.2020. 11:12h Zadnja izmjena: 18.02.2020. 11:20