najava

Otvara se nova moderna benzinska, evo gdje

Objavljeno: 03.05.2022. 12:47

Zadnja izmjena: 03.05.2022. 13:36

Foto: ARHIVA

Osim novog trgovačkog kompleksa koji je danas u eTV studiju najavio gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač zajedno s predstavnikom investitora, najavljena je i izgradnja nove benzinske crpke koja će biti uz istočnu obileznicu.

Invetitor u trgovački kompleks, ali i u novu benzinsku crpku je tvrtka Atlas Immo - Invest 1, a direktor Mario Debelec rekao je nešto više o ovoj konkrentoj investiciji:

- Odlučili smo se na još jednu investiciju, a to je gradnja moderne benzinske pumpe koja će u budućnosti imati predispozicije za sve vrste goriva. U razgovorima s našim partnerima koji se u inozemstvu bave gradnjom sličnih objekata idemo na moderne trendove. Za početak to je punionica električnih vozila, za početak osobnih vozila, a u budućnosti vjerojatno punionica vodika ili bilo koje sintetničko gorivo ili bilo koja vrsta goriva koja će biti aktualna. Na tom području će biti dovoljno površine da se predvide svi oblici prometa koji su mogući. To će biti prva takva građevina na toj obilaznici, ali se nadam da će industrija ili bilo kakvi sadržaji krenuti na toj obilaznici - rekao je Debelec.

'Biti će to dobra godina za Novi Marof'

Prema riječima gradonačelnika Siniše Jenkača, radovi na obilaznici dobro napreduju.

- Ja sam zadovoljan. Sve ide po terminskom planu i vjerujem da ćemo iduće godine u trećem mjesecu imati puno otvaranja. Vjerujem da će to biti obilaznica, trgovački centri i neke druge stvari, tako će to biti dobra godina za Novi Marof. To povlači za sobom i neke druge cestovne investicije u Marofu,a  to je cesta Madžarevo - Novi Marof. Nakon šest, sedam godina ide kraju dokumentacija, to je užasno dugo trajalo - rekao je Jenkač između ostalog.

 

Komentari