objavio na facebooku

"Krećem u borbu!" Nenad Horvatić pozitivan na koronavirus

Načelnik Ljubešćice i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Nenad Horvatić pozitivan je na korona virus. Horvatić se na COVID 19 testirao danas, a o pozitivnom rezultatu odlučio je samoinicijativno obavijestiti javnost objavom na svojem Facebooku profilu...

evzam

Objavljeno: 01.10.2020. 18:26

Zadnja izmjena: 01.10.2020. 18:54

Foto: Arhiva/Ilustracija

Načelnik Ljubešćice i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Nenad Horvatić pozitivan je na koronavirus.

Horvatić se na COVID 19 testirao danas, a o pozitivnom rezultatu odlučio je samoinicijativno obavijestiti javnost objavom na svojem Facebooku profilu.

Uslijed nastale situacije svi djelatnici Općine Ljubešćica nalaze se u samoizolaciji, te Općina u predstojećem vremenu neće biti u mogućnosti primati stranke.

Evo što je Nenad Horvatić napisao u statusu na Facebooku:

  • Poštovani, dužnost mi je da Vas izvijestim da sam se danas testirao na CORONA virus, i nažalost test je POZITIVAN. Za sada sam dobro, uz neke lagane simptome. Obavještavam Vas da zbog nastale situacije djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela općine Ljubešćica po nalogu epidimiologa idu u samoizolaciju, pa samim time općina Ljubešćica fizički ne prima stranke. Danas su i ostali članovi moje obitelji obavili testiranje, i sutra očekujemo rezultate. Isprika ako sam kome nenamjerno prenio virus. A ja sada krećem u novu borbu, nadam se sa sretnim završetkom. Pozdrav svima.

Komentari