Povodom Dana učitelja

Nagrađeni najbolji nastavnici, iz Varaždinske županije dolazi ih 36 - evo koji su to

Objavljeno: 05.10.2019. 19:46

Zadnja izmjena: 05.10.2019. 20:08

Danas je Svjetski dan učitelja i tom je prilikom Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske nagradilo je 510 najuspješnijih odgojno – obrazovnih radnika u školskoj godini 2018./2019. temeljem odluke Povjerenstva za nagrađivanje. 

Uz priznanje, svaki nagrađeni dobio dobio je i novčanu nagradu u iznosu od deset tisuća kuna, za koje je Ministarstvo osiguralno 5,1 milijun kuna. Nagrade im je uručila ministrica obrazovanja Blaženka Divjak.

Među nagrađenima bilo je i učitelja i profesora iz Varaždinske županije, i to njih 36.  U nastavku možete vidjeti koji su sve nastavnici dobili nagrade.

Prva gimnazija: Bojan Banić, Janja Banić, Lidija Klampfl, Anamarija Melnjak, Krunoslav Rukelj, Marko Šafran, Martina Vidović i Ivana Žnidarić Kajić

VI. OŠ Varaždin: Karmen Holenda, Mario Stančić i Mihaela Vrbnjak Grđan

I. OŠ Varaždin: Ivica Kolarić, Tea Pavičić Zajec i Tamara Ređep

IV. OŠ Varaždin: Damir Vrbanec i Dijana Gašparac

OŠ Veliki Bukovec: Gordana Lohajner i Stela Pavetić

Gospodarska škola: Marko Godinić i Martina Matišić

Medicinska škola: Martina Hranj i Nataša Sajko

Srednja škola Ivanec: Lidija Kozina i Petra Svetec

Iz Druge gimnazije nagrađena je Zdravka Grđan, iz Elektrostrojarske škole Damir Kliček, u Glazbenoj školi nagrađen je Davor Brđanović, iz Strukovne škole Milan Radunković a iz Graditeljske škole Igor Vilaj. 

U OŠ Vidovec nagradu je odnijela Sanja Biškup, u OŠ Vinica Branimit Štimec, nagrađena je Gordana Sokol iz OŠ Tužno, Patrik Majcen iz OŠ Trnovec, Tomislav Leček iz III. OŠ Varaždin, Đurđica Krtanjek iz OŠ Franje Serta Bednja te Nataša Rogine iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec.

 

Komentari