Izložbe, radionice, predavanja

Najavljen 8. MOP Špancirfest - donosimo bogati program festivala multimedije

Povodom nadolazećeg 8. MOP Špancirfest - festivala multimedije, danas je u uredu Turističke zajednice grada Varaždina održana konferencija za medije. 
Objavljeno: 09.05.2019. 12:14

Zadnja izmjena: 09.05.2019. 12:18

Povodom nadolazećeg 8. MOP Špancirfest - festivala multimedije koji će se održati od 16. do 18. svibnja ove godine, danas je u uredu Turističke zajednice grada Varaždina održana konferencija za medije. 

Tako će se za festival multimedije u baroknom gradu na jednom mjestu ponovno okupiti dizajneri i umjetnici, studenti i predavači, glazbenici te ostali stvaratelji kojima je digitalni medij neizostavni alat u svakodnevnom životu, ali i svi zainteresirani za multimediju i digitalnu kulturu. Posjetitelji će imati prilike sudjelovati na izložbama radionicama, predavanjima u uvijek prisutnu zabavu.

- Izuzetno puno radimo na kreativi pa i na samom festivalu, a na MOP Špancirfestu kreativci imaju prilike steći nove vještine i znanja te se upoznati s novom tehnologijom, brendovima, ali i steći nove kontakte. - kazala je direktorica Turističke zajednice Jelena Toth.

- Uvijek nam je cilj promovirati naše studente koji ulaze u svoje umjetničke ili profesionalne vode. Na samom otvaranju imat ćemo izložbu fotografija od 35 autora, te ćemo tokom ostalih dana u studentskom klubu sveučilišnog centra u domu imati priliku vidjeti izložbu mlade umjetnice Martine Stipan. - rekao je jedan od organizatora Hrvoje Selec. Od ostalih organizatora još su bili prisutni Fran Mubrin, Danijela Mikulek - voditeljica projekta Svi smo mi kultura. Kompletan program možete vidjeti ovdje.

Komentari