od 1.6. do 22.8.

Najavljen bogat program ovogodišnjeg Ljeta u Varaždinu, evo što sve očekuje posjetitelje

Ove godine manifestacija okuplja više od 150 programa na 25 lokacija u organizaciji više od 20 organizatora i suorganizatora...
Objavljeno: 20.05.2024. 11:55

Zadnja izmjena: 20.05.2024. 11:56

Foto: Ivana Bertović

Danas je održano predstavljanje manifestacije Ljeto u Varaždinu koje će se održati od 1. lipnja do 22. kolovoza, a povodom čega je najavljen bogat program.

Program su predstavili, uz ostale organizatore, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth gradonačelnik Neven Bosilj. Kako je najavila Toth, ove godine manifestacija okuplja više od 150 programa na 25 lokacija u organizaciji više od 20 organizatora i suorganizatora. 

- Već smo počeli s organizacijom subotnjih događanja u gradu kako bi doprinijeli atmosferi ugode za sve naše Varaždince, ali goste. Počeo je program 'Subotom u Varaždin' u kojem je i potprogram Glazbena subota u sklopu koje su balkoni mjesto glazbe. Tu je i Glazbena kamperica koja mami poglede na Korzu subotom prije podne i poslije podne. Dodatno smo još obogatili program i Glazbom u Varaždinskoj katedrali subotama. Imamo još i događanja na Trgu tradicijskih obrta - naglasila je Toth.

'Vatromet događanja u gradu'

Gradonačelnik Bosilj ukratko je prezentirao sve navedene programe te istaknuo:

- U ovih dva i pol mjeseca do Špancirfesta očekuje nas vatromet događanja u gradu Varaždinu, prvenstveno za naše sugrađane, a osim toga i za turiste koji svi više i više dolaze. Zadovoljan sam što su se svi organizatori toliko potrudili. Vjerujem da će i Varaždinci i naši gosti biti zadovoljni onime što im nudimo od početka lipnja pa do kraja kolovoza.

Cijeli program Ljeta u Varaždinu možete pogledati ovdje

Komentari