MyLife4Kids

Najavljen veliki projekt, Varaždinci u timu koji odlazi na humanitarni rally u Afriku

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.09.2019. 14:17

Zadnja izmjena: 04.09.2019. 14:35

MyLife4Kids 2020/When My Living Room and Africa Get-Together je sportsko-humanitarno-putopisni projekt prokušane ekipe hrvatskih putnika, putopisaca i fotografa u slici, filmu i vrhunskoj on the road priči o Zapadnoj Africi koji će se odvijati u veljači i ožujku 2020. godine.

Hrvatski veterani najvećeg humanitarnog relija na svijetu koji oktansku strast i avanturizam stavlja u službu filantropije, Varaždinci Damir Filipović i Stanislav Modrić i nagrađivani fotograf i putopisac, Virovitičan Saša Pjanić, putovat će po treći puta zajedno kao MyLife4Kids tim.  Cilj je prijeći Saharu i u zabačena sela Podsaharske Afrike dopremiti različite potrepštine kao što je školski pribor, lijekovi, hrana i sanitarni pribor. Poseban naglasak članovi MyLife4Kids tima, u svojoj humanitarnoj misiji stavljaju na djecu, obrazovanje te širenje svijesti o potrebi suzbijanja malarije. 

S obzirom na zavičajne veze s Varaždinom, Viroviticom, Bjelovarom, želja je održati promociju i u Varaždinu gdje su se okupili pod radnim nazivom Zemlja za sve naše ljude, a team čine Denis Mladenović (ZSUGV), Dubravka Novak (V.OŠ), Jan Kerekeš (Kerekesh teatar), Damir Habijan (predsjednik Gradskog vijeća), Predrag Šimunec (izbornik savate boks reprezentacije), Jura Geci (glazbenik) i drugi.

Uskoro ćemo vam dati više informacija o načinu uključenja u samu akciju.

Komentari