žena zadobila ozlijede

U Leštakovcu kod Jalžabeta Pit bull izgrizao ženu u vlastitom vinogradu!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.10.2018. 10:05

Zadnja izmjena: 20.10.2018. 10:44

Foto: Ilustracija

Jučer je u jutarnjim satima u vinogradu u naselju Leštakovec, općina Jalžabet, pas pasmine Pit bull napao je 60-godišnjakinju te joj nanio višestruke ugrize po rukama, tijelu, prsima od čega je žena zbrinuta u općoj bolnici Varaždin.

Ovu informaciju potvrdila nam je i PU Varaždinska koja je i izašla na mjesto događaja. Prema njihovim informacijama, na teren su izašli i veterinari, a tek nakon utvrđivanja svih okolnosti događanja, znati će se koje bi se konkretne mjere trebale poduzeti. 

Inače, ovu informaciju s nama je podijelila mještanka koja također ima vinograd na tom području, a kako nam je rekla, vlasnika se već pola godine upozorava na to da psi opasni po život bježe po okolici, hodaju po vinogradima, uništavaju imovinu i predstavljaju opasnost po život ljudi.

- Nažalost, današnji događaj potvrdio je pritužbe mještana i korisnika na navedenom vikend području samo što nakon ovog događaja ništa se nije promijenilo i psi su ostali i dalje prijetnja i opasnost za sve u okolici - žali se mještanka. 

 

 

Komentari