dođite

Navijajmo zajedno! Hrvatska - Japan na Korzu uz gratis tople napitke

Objavljeno: 03.12.2022. 12:07

Zadnja izmjena: 03.12.2022. 12:08

Na vatrenom Korzu nastavlja se praćenje utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na velikom video zidu, a u ponedjeljak je sljedeća stanica na putu do vrha!

Hrvatska s početkom u 16 sati igra osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva protiv Japana, strasti su uzavrele, bit će vruće usprkos vanjskim temperaturama, a da bi atmosfera bila zaista prava navijačka i da nas grla ne bi izdala, osigurat ćemo „rundu toplih napitaka“ na adventskim kućicama na Korzu.

Na ukupno sedam adventskih kućica ugostitelji će navijačima podijeliti ograničen broj toplih napitaka (kuhano vino ili čaj da ugrije navijače i napune ih energijom da glasovima dosegnu Katar).

Pozivamo stoga sve navijače da u ponedjeljak od 16 sati na Korzu zajedno podržimo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na putu do vrha.

No poklonima nije ovdje kraj. S obzirom da se u utorak, 6. prosinca slavi Dan grada Varaždina, gratis topli napitci će se ponoviti, ali će se uz tople napitke na kućicama podijeliti i ograničena količina piva. Okupljene će od 19 sati zabavljati Jacques Houdek.

Sve su to omogućili Grad Varaždin, Turistička zajednica grada Varaždina, ugostitelji s adventskog Korza te sponzori: Carlsberg, Gradska tržnica Varaždin, Ducati komponenti d.o.o. i INA.  

Komentari