'Varaždin Throwdown'

Ovog vikenda ne propustite međunarodno CrossFit natjecanje

Objavljeno: 28.09.2021. 11:35

Zadnja izmjena: 28.09.2021. 11:35

Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja "Active Vita" organizira veliko međunarodno natjecanje u CrossFit-u – Varaždin Throwdown 2021, koje će se održati 2. i 3. listopada 2021. godine na vanjskim terenima sportskog centra Graberje.

Natjecanje Varaždin Throwdown se kontinuirano održava u Varaždinu već proteklih 7 godina te se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit natjecanja, koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit iz Hrvatske i cijele regije.

I ove godine očekujemo 100 natjecatelja i natjecateljica koji će se kroz 2 dana atraktivnog natjecanja boriti za postolje i titulu "Fittest in Varaždin".

Osim što se kroz ovaj događaj promovira CrossFit kao natjecateljski sport, promovira se rekreativni funkcionalni fitness program koji za cilj ima unaprjeđenje zdravlja i sposobnosti svih dobnih skupina.

Uz samo natjecanje, za sve posjetitelje biti će i Burgers & Craft beer zona, u suradnji sa Ftruc Pizza & Grill i Craft Pivovarom Međimurski Lepi Dečki pa svakako navratite.

Komentari