inicijativa gradskog vijećnika

NEMA VIŠE 'CUGANJA' Mladenović traži video nadzor novog skate parka

Nakon što smo objavili kako teku radovi na drugom najvećem skate parku u Hrvatskoj – onome koji će uskoro biti dovršen u Varaždinu, idejnog začetnika projekta pitali smo na koji način će ovaj novi i skup sportski objekt biti zaštićen...
Objavljeno: 08.04.2019. 13:36

Zadnja izmjena: 08.04.2019. 14:49

Nakon što smo objavili kako teku radovi na drugom najvećem skate parku u Hrvatskoj – onome koji će uskoro biti dovršen u Varaždinu, idejnog začetnika projekta pitali smo na koji način će ovaj novi i skup sportski objekt biti zaštićen.

- Inzistirat ću i tražiti postavljanje video nadzora, kako bi se svi mladi mogli bezbrižno i sigurno družiti – odgovorio nam je Denis Mladenović, gradski vijećnik i stručni suradnik Zajednice sportskih udruga koji je stava da se mladima ne treba zabraniti druženje – ali se mora prevenirati eventualni vandalizam.

- Nova površina skate parka biti će namijenjena isključivo sportašima, te će stoga biti zabranjeno okupljanje i alkoholiziranje na rampama i elementima parka. Skejteri, roleri i BMX vozači imati će na korištenje skate park, a ostali mladi i nadalje plato uz sami skate park – rekao je Mladenović.

Komentari