pregovaralo se 2009.

Direktor Arene Varaždin: ''Lepa Brena je dobrodošla, ali...''

Nakon što samo i vas u anketi pitali jeste li za to da popularna pjevačica nastupi u Varaždinu, pitali smo i upravitelja Arene Nevena Buljana je li izvođač popout Lepe Brene dobrodošao u Arenu.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.10.2018. 08:40

Zadnja izmjena: 23.10.2018. 09:00

Foto: Lepa Brena/Facebook- Arhiva

Lepa Brena je ovog vikenda održala dva koncerta u beogradskoj Štark Areni kojima je proslavila 35 godina karijere, a prema pisanju 24 sata, govori se da Brena planira ovaj spektakl ponoviti u svim velikim gradovima u regiji, što znači da bi pjevačica mogla nastupiti i u nekim hrvatskim dvoranama.

<< Lepa Brena u Varaždinu? >>

Hoće li i varaždinsku Arenu Brena odabrati kao jednu od postaja na svojoj turneji još uvijek ostaje nepoznato. Nakon što samo i vas u anketi pitali jeste li za to da popularna pjevačica nastupi u Varaždinu, pitali smo i upravitelja Arene Nevena Buljana je li izvođač poput Lepe Brene dobrodošao u Arenu.

- Ja se nikad ne miješam u odabir izvođača osim ako se ne radi o izuzetno ekstremnim slučajevima. Ako ima dovoljno publike koja će pokriti troškove, zašto ne? - rekao nam je Buljan i dodao kako je istina da se 2009. godine pregovaralo o njezinom nastupu.

Prema njegovim riječima, tada do toga nastupa nije došlo jer je bio - preskup. 

- Mi smo tada organizirali koncerte, ali iskalkulirao sam da bez nekih 7.000 prodanih ulaznica ne mogu pokriti trošak nastupa, produkcije i marketinga i svih drugih troškova. To je u ono doba bilo prerizično - objašnjava Buljan te smatra kako ni danas Lepa Brena u Varaždinu ne bi prodala tih 7000 ulaznica.

Komentari