održani izbori

Nina Begičević Ređep po drugi put izabrana za dekanicu FOI-a

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.05.2021. 13:15

Zadnja izmjena: 06.05.2021. 13:21

Na Fakultetu organizacije i informatike održani su izbori za novog dekana(icu). Bez protukandidata, a nakon provedenog izbora na mjesto dekana po drugi puta izabrana je prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.

Od 76 članova Fakultetskog vijeća, 70 članova pristupilo je glasovanju, a na poziciju dekanice izabrana je s ukupno 69 glasova članova Fakultetskog vijeća. Nastavak je to dosadašnjeg uspješnog mandata u trajanju od dvije godine. Novi mandat dekanice i njezine uprave na sljedeće dvije godine počinje u listopadu 2021. godine, s novom akademskom godinom 2021./2022.

Prije nego je postala dekanica u prvom mandatu, Nina Begičević Ređep stjecala je iskustvo vođenja visokoobrazovne institucije kao članica ranijih uprava, na poziciji prodekanice za poslovanje, kao i prodekanice za znanstvenoistraživački rad. A na poziciju dekanice prije dvije godine izabrana je kao najmlađa, a ujedno i prva žena u povijesti Fakulteta organizacije i informatike na tako odgovornoj poziciji.

- U prvom mandatu ostvareni su gotovo svi rezultati i ciljevi zadani u mom programu rada, unatoč izvanrednoj situaciji koju je uzrokovala pandemija i u kojoj se FOI odlično snašao i uspio organizirati kvalitetnu online nastavu. Zahvaljujem svojim kolegicama i kolegama – članovim Fakultetskog vijeća što su prepoznali naše rezultate i što su me s tako velikom podrškom izabrali za dekanicu u drugom mandatu – rekla je dr. sc. Nina Begičević Ređep.

Komentari