BEZ JAVNIH OKUPLJANJA

Ništa od ovakvih scena - ''Maturantika'' ove godine ide virutalno

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.05.2020. 12:46

Zadnja izmjena: 22.05.2020. 12:49

Foto: ARHIVA

Program za maturante ''Maturantika'' ove bi se godine trebao održati virtualno, a kako će to zapravo izgledati, objasnili su predstavnici Županije, Grada i PU Varaždinske.

Konkretno, 29. svibnja ići će program uživo s VTV televizije, svirat će DJ, a maturanti su već pozvani da snime svoje video uratke i poruke koje će se zatim emitirati u programu. - Napravili smo mogućnost live programa koji će omogućiti maturantima da predstave svoj razred i razrednike, omogućili smo ravnateljima da se obrate sa svojim porukama. Dakle, to je nešto što bi moglo okupiti maturante oko nečega što bi ličilo na atmosferu onakvoj kakvu maturanti zaslužuju - objasnio je dožupan Tomislav Paljak i dodao kako nije moguće da se maturanti okupe na otvorenom prostoru jer je njih oko 2000.

- Live program će se streamati na svim platformama gdje je to moguće, u studiju će biti Kiki i DJ MAŠIĆ koji će puštati pjesme koje maturanti požele. Svaka kriza nosi nešto svoje i mislim da će ova generacija maturanata još više pokazati svoje sposobnosti u budućnosti - rekla je dogradonačelnica Sandra Malenica dok su iz PU Varaždinske pozvali maturante da se ne okupljaju na javnom prostoru.

 

 

 

 

Komentari