Udruza YMTE

Novo priznanje Glazbenoj školi u Varaždinu

Objavljeno: 22.11.2022. 09:11

Zadnja izmjena: 22.11.2022. 09:11

Na konferenciji koja se održala u Den Haagu, pozivnicu da se da se pridruže organizaciji YMTE (Young Music Talents in Europe) dobilo je 9 institucija iz cijele Europe među kojima se nalazi i Glazbena škola u Varaždinu.

Iskustvo i poznanstva stečena Erasmus+ projektom Glazbene škole u Varaždinu koji je realiziran u suradnji sa School for Young Talent u Den Haagu bili su presudni za pozivanje Glazbene škole u Varaždinu ovoj prestižnoj asocijaciji te je ravnatelj Škole za mlade talente i jedan od osnivača organizacije Jan van Bilsen pozvao predstavnike Glazbene škole u Varaždinu u Den Haag na redovnu konferenciju Udruge.

Ravnatelji i koordinatori međunarodnih projekata tom su prigodom već dogovorili načine redovnog komuniciranja i suradnje.

Uz Glazbenu školu u Varaždinu, Udruzi YMTE su pristupile i ove institucije: National Centre for Music Talents, Švedska, Royal Irish Academy of Music - Junior RIAM, Irska, St Mary´s Music School, Edinburgh, Ujedinjeno Kraljevstvo, Reina Sofia School of Music, Madrid, Španjolska, Aarhus School of Music, Danska, IEA Oriol Martorell, Barcelona, Španjolska

Komentari