ponovno zahlađenje

Od danas velika promjena vremena - temperature će se i više nego 'prepoloviti'

Tijekom cijelog će dana biti oblačno, a smanjenju temperature pridonijet će i umjeren do jak sjeverac, najavljuju meteorolozi. Ovo zahlađenje prevladavat će sve do kraja tjedna...
Objavljeno: 15.04.2024. 22:13

Zadnja izmjena: 16.04.2024. 08:16

Foto: Arhiva

Iako smo posljednjih nekoliko dana sredinom travnja uživali u ljetnim vrućinama, meteorolozi su od danas najavili veliku promjenu vremena.

Naime, prema podacima iz Državnog hidrometeorološkog zavoda, još su u noći s ponedjeljka na utorak temperature bile relativno visoke za travanjske noći (15 stupnjeva ili više), no od danas oko 11 sati pa sve do kraja dana padat će kiša zbog koje će temperatura zraka pasti i do 5 stupnjeva Celzijevih. Tijekom cijelog će dana biti oblačno, a smanjenju temperature pridonijet će i umjeren do jak sjeverac, najavljuju meteorolozi.

Ovo zahlađenje prevladavat će sve do kraja tjedna - od srijede pa sve do nedjelje meterolozi najavljuju temperature između minimalna 3 do maksimalnih 14 stupnja. Vrijeme će također biti izrazito promjenjivo pa nas do kraja tjedna čekaju i sunčana, i vjetrovita ali i kišovita razdoblja.

Komentari